Sunday, March 13, 2011

dinner love & beauty ..theme:red,black & pink..*aku pakai theme sendiri 'hello kitty' :)



assalamualaikum :)


deera afandi which is  my kawan & the geng ade buat event..event ni kira macam dorang punye paper yg dorng amik dalam kos OM (office management) ..so , na dijadikan cerita aku pun join la dorang punye event nie atau dengan kate lain aku support dorng punye event..bangge ta kalau dapat kawan cam aku nie...HAHA ! 
dan tarikh keramat 12 march 2011 berlangsung la malam yg gilang gemilang itu..

entry nie akan dipenuhi dengan picca2 yg menceritakan segala2nye...:)




makanan dia bafak sedap..sebab 2 aku upload yg first sekali..memang sedap a..sedap giler..&aku amik berpinggan2..sebab tamak haloba..T_____T        





izzati &me..aku ditemani oleh dia malam 2 :)



my style 4 tat nite..



kat red carpet..& aku dapat ballon..!! 
hello kitty theme..! & mom I wear yr pearl bangle..!^_____^



full version :)
you noe wat..tat nite I won a prize...teheee !!..lucky draw !! 1177 are my lucky numbe !!! :))))



hamper !! tat my gift ,,!!!

winner of princess of tat nite !! kak ana...kak ana memang comel & cun !!
malam 2 memang enjoy..happenig giler & food dia pehh..pehh..emang dasar sedap banget wa cakap lu..ta sia2 aku datang...
& one more thing..aku pakai boot baru !!..perasan ta boot aku yang kaler putih 2..cool ta..???
..cool kan ..hehe....maseh...:)

ok..bubbye..maseh 4 reading my entry:)

2 comments:

Nadia Mashuri said...

wah..
best nya..

PuTeri Yg BerFaNtaSi said...

chantekk boot anda!!!huhu..sye msty cool kn..sbb dh bce blog anda!!!